Workshop: Griezelverhalen schrijven en tekenen

Woensdag 4 oktober - van 14.00 tot 16.00 uur
Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met schrijfster Esther van Lieshout en illustratrice Marieke Nelissen.

Schrijf en teken je eigen, griezelig spannende verhaal!
Op woensdag 4 oktober komen schrijfster Esther van Lieshout en illustratrice Marieke Nelissen naar de Bibliotheek Wagnerplein.
Ze vertellen je alles over hun nieuwste razend spannende boek: Hex & Co - SOS Fabelwezens.
Daarna geven ze al hun schrijf- en tekengeheimen prijs!
Esther leert je al je zintuigen te gebruiken door het schrijven van een superspannende scene - in het donker! En Marieke laat je zien hoe je griezelige schaduwen en schimmen tot leven kunt laten komen in een tekenworkshop.

Workshop : Griezelverhalen schrijven en tekenen

 

Workshop: Griezelverhalen schrijven en tekenen
Paw Patrol komt naar het Wagnerplein!! 25 september 2017 Op het plein bij Emté mogen kinderen gratis met stoere Chase en Marshall op de foto en hen een knuffel geven. Tijden van meet & greets: 13.00 uur – 14.00 uur – 15.00 uur – 16.00 uur
Wagnerplein Prijzenfestival 25 september 2017 Wagnerplein Prijzenfestival Zaterdag 11, 18 en 25 november Drie zaterdagen lang geven we tussen 10.00 uur en 17.00 uur maar liefst € 2.000,- aan prijzen weg!
Workshop: GriezelRobot in de ruimte 19 september 2017 GriezelRobot in de ruimte! In deze creatieve workshop maken kinderen hun eigen griezelrobot, die echt kan bewegen. Hij gaat op avontuur in de ruimte, vliegend tussen de planeten en sterren. Dit avontuur van GriezelRobot wordt vastgelegd in een filmpje. Het decor hiervoor mogen de kinderen zelf ontwerpen en schilderen. Leuk om het eindresultaat aan iedereen te laten zien!
Food & Fashion
Overdekt winkelen
Altijd gratis parkeren