18 januari 2021

Schrijf een gedicht!

Schrijf een gedicht! De volgende actie van de winkeliersvereniging staat alweer op het programma! Omdat het 14 februari weer Valentijn is en we deze periode allemaal […]
10 februari 2020

Wagnerplein Goes Classic (Oldtimermeeting in Tilburg)

Op zaterdag 5 september vindt de tweede editie van Wagnerplein Goes Classic plaats. Ons Winkelcentrum is op zaterdag 5 september dé verzamelplaats voor klassieke auto's. Naast het bewonderen van deze prachtige oldtimers, zijn er nog tal van andere activiteiten. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.
21 november 2019
Sinterklaas op het Wagnerplein in Tilburg

Sint komt naar het Wagnerplein!

Zaterdag 30 november van 12.00 tot 17.00 uur groot Sinterklaas-feest in het Wagnerplein! En natuurlijk mag Sint niet ontbreken deze middag, je kunt zelfs met hem op de foto!
26 september 2019
Modeshow Winkelcentrum Wagnerplein - 5 & 6 oktober 2019

Fashion Weekend en Braderie

Op zaterdag 5 oktober aanstaande organiseren wij samen met onze winkeliers een geweldige modeshow voor jong en oud. Want bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe trends! Kom op zaterdag 5 oktober naar het Wagnerplein en laat je inspireren door de nieuwste mode van dit seizoen. Ontdek de leukste items uit de voorjaarscollecties van verschillende winkels van Winkelcentrum Wagnerplein Tilburg en ontvang stijladvies onder het genot van en hapje en een drankje, aangeboden door onze lokale ondernemers! De eerste modeshow start om 12:30 uur, de tweede om 14:00 uur en de laatste om 15:30 uur. Op zondag 6 oktober organiseren wij een Braderie. De Braderie wordt aangekleed met tal van festiviteiten voor jong, oud, en alles er tussenin.