Van den Dries Snoepkes

Van den Dries Snoepkes staat natuurlijk bekend om de kraam bij de Hasseltse Kapel, waar we al sinds 2004 snoep verkopen in de maand mei! Ook staan we bij het startpunt van de avond vierdaagse in Tilburg. Met liefde en plezier werken wij al jaren met snoep, daarom bieden wij jullie graag onze snoepzakken, snoeptafels en snoeptaarten aan natuurlijk schepsnoep aan in onze winkel! Hier verkopen we oud Hollands snoep, Amerikaans snoep en vers schepijs.

Snoeptaarten
Ben jij jarig en wil je eens wat anders trakteren dan de gebruikelijke Mars of Twix? Snoeptaarten zien er niet alleen heel leuk uit, maar zijn ook nog eens geschikt om te trakteren op school, een vereniging of op het werk. Onze snoeptaarten worden met zorg samengesteld in elk thema naar keuze.  Dit kan voor een verjaardag zijn, voor Halloween, moederdag of Valentijnsdag. Laat ons weten wat voor snoeptaart jij graag wilt en wij maken het voor je.

Snoeptafels
Heb jij een bruiloft gepland of een ander feestje waar snoep niet gemist kan worden? Hiervoor hebben wij onze compleet verzorgde snoeptafels. Wil je met alles erop en eraan? Of heb je zelf al een mooie tafel staan en wil je dat wij alleen voor het snoep zorgen? We hebben een ruime keuze aan snoep dus hoe jouw snoeptafel eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf!

Efkes wè lekkers voor iedereen! Nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Kom dan snel langs in de winkel!

Adres & contact

Wagnerplein 41
5011 LP Tilburg
013 21 31 213

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten