Bakker Floor van Lieshout
Bakkerij Floor van Lieshout opgericht in 1922 heeft een rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met twaalf vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken.
Met twaalf filialen en plusminus 100 mensen werken we dagelijks (en vooral ’s nachts) vol passie en energie aan uw dagelijks vers brood en banket. Met exclusief de verste én beste grondstoffen wordt gewerkt aan het hoogste kwaliteit brood en gebak.
“Dat er veranderingen zijn geweest is logisch, maar we hebben toch de oude waarden gehanteerd en dat is altijd erg gewaardeerd. Je kunt dat zien aan het feit dat soms al drie generaties van families bij ons vaste klant zijn. Zelfs als ze misschien wat verder weg verhuisd zijn, blijven ze terugkomen. Een prachtig compliment uiteraard wat ons steeds weer energie geeft om te blijven presteren.”
Bakker Floor van Lieshout
